Sistem revoluționar de terapie combinată anti-aging ACCELAFUZE

Sistem revolutionar de terapie combinata anti-agingSistem revoluţionar de terapie combinată anti-aging ACCELAFUZE
(microdermabraziune medicală Derma Genesis, administrare transcutanată de soluţii, fototerapie).

Stresul, oboseala, poluarea, alimentaţia haotică şi stilul de viaţă impropriu determină leziuni constante la nivelul pielii care îşi pun tot mai mult amprenta asupra noastră. Soarele tot mai agresiv duce la aşa numitele efecte ale fotoîmbătrânirii.

De aceea am căutat o alternativă sigură, neinvazivă, nedureroasă şi eficientă în tratamentul de reîntinerire a pielii. Aceasta este ACCELAFUZE.

Ce este ACCELAFUZE?
ACCELAFUZE este cea mai modernă platformă anti-aging care furnizează o nouă gamă de tratamente pentru reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii şi care combină beneficiile microdermabraziunii medicale cu cea mai avansată metodă de infuzie a substanţelor active.

microdermabraziune

Efectele tratamentului anti-aging ACCELAFUZE
Procedura este sigură, neinvazivă şi nedureroasă, ideală pentru femei sau bărbaţi, tineri sau bătrâni, efectele fiind instantanee şi extraordinare putându-se efectua pe orice tip de ten, chiar şi pe pielea închisă la culoare. De asemenea stimulează circulaţia locală a sângelui crescând oxigenarea celulară şi transportul substanţelor nutritive şi antioxidante spre celule.

Indicaţiile procedurii
• hiperpigmentarea dată de soare sau vârstă (petele solare, petele de îmbătrânire, melasma)
• atenuarea ridurile fine
• tratamentul acneei şi al eritemului postacneic
• ameliorarea aspectului neplăcut al tenului gras, uscat sau mixt
• îmbunătățirea aspectul cicatricilor
• atenuarea porilor dilataţi şi dispariţia punctelor negre
• se poate efectua și în timpul sarcinii
• pre-tratament înainte de intervenţia chirurgicală estetică
Acest tratament anti-aging este indicat oricărei persoane care doreşte să-şi îmbunătăţească textura pielii şi să-şi cureţe tenul.
Tratamentul anti-aging facial este indicat chiar şi înaintea unui eveniment special dând feţei un aspect mai luminos şi mai catifelat.

Tratamentul se poate efectua pe orice zonă, cel mai des fiind folosit la nivelul feţei.
Nu se indică tratamentul pe formaţiuni tumorale, cicatrici active, negi, herpes, rozaceea şi imediat după tratamente de peeling chimic şi laser.

Avantajele terapiei combinate 3 în 1
Procedura combină 3 tratamente într-o singură şedinţă.
Prima dată se va realiza o exfoliere mecanică (microdermabraziunea fără cristale) pentru îndepărtarea straturilor superficiale ale pielii care duce la un ten mai neted şi pregăteşte pielea pentru infuzie. Tratamentul se realizează cu ajutorul unui dispozitiv de mână care realizează o abraziune prin vacuum îndepărtând celulele superficiale ale stratului cornos care sunt aspirate.
Al doilea pas este infuzia transcutanată de substanţe active cu ajutorul unui infuzor. Aceasta este o procedură foarte confortabilă, răcoroasă şi extrem de eficientă după microdermabraziunea care a îndepărtat straturile superficiale, pielea absorbind foarte rapid substanţele din soluţia administrată.

Ultima etapă a tratamentului este fototerapia LED care utilizează trei tipuri de lumină:
• lumina galbenă care stimulează producerea endogenă de colagen
• lumina roşie are efect antiinflamator, antalgic, de uniformizare a pigmentului şi stimulează producerea de colagen
• lumina albastră pentru tratamentul acneei
În plus, opţiunea „CoolBreeze“ răceşte şi catifelează pielea cu ajutorul unui flux uşor de aer.

Soluţiile de infuzie Acella
Cele 4 tipuri de soluţii de infuzie au fost concepute ştiinţific pentru a trata toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscată, grasă, cu tendinţă acneică sau cea îmbătrânită.
Infuzia anti-imbatranire (peptide)
Această soluţie este foarte eficientă în tratamentul anti-aging pentru combaterea semnelor de îmbătrânire cum sunt ridurile şi petele pigmentare dar şi reîntinerirea pielii agresate de soare. Combinaţia echilibrată de aminoacizi, peptide şi vitamine stimulează producerea fibrelor de colagen şi elastină precum și de celule noi, pielea devenind mai frumoasă şi mai radiantă.

antiaging

Infuzia de hidratare
Combinaţia de aloe vera, ceai verde, ceai alb, acid hialuronic şi antioxidanţii (vitamina A, E) din seminţele de struguri ajută pielea să îşi menţină gradul de hidratare ducând astfel la rejuvenarea pielii astfel că după procedură pielea arată revitalizată şi hidratată.
Infuzia pentru deschiderea la culoare a pielii cu agent depigmentant
Această soluţie a fost creată pentru a repara pielea pigmentată sau agresată de soare. Soluţia conţine ingrediente naturale active care scade procesul de pigmentare al pielii şi acţionează ca agent depigmentant pentru petele deja existente.
Infuzia antiacnee
Soluția antiacneică este concepută pentru a produce un efect de exfoliere și calmare a tenului acneic prin combinația adecvată de substanțe exfoliante, alcool și acizi naturali.

befaftacnee1

Combinaţia celor trei tipuri de procedee (curăţarea prin microdermabraziune, hidratarea prin infuzie-mezoterapie şi stimularea colagenului prin fototerapie) duce la rezultate foarte bune.
La sfârşitul tratamentului se va aplica o cremă anti-aging.

Recomandări după intervenţie
Trebuie evitată expunerea la soare pe o perioadă de cel puţin 2 săptămâni după intervenţie.
Nu se vor folosi produse exfoliante cu 3 zile înainte şi 3 zile după terapie.
Pe zonele tratate se va aplica cu regularitate o crema rehidratanta de calitate cu un factor de protecţie solară cât mai ridicat (în funcţie de anotimp).
Se recomandă între 5 şi 7 şedinţe sau până la 10 şedinţe în anumite cazuri, spaţiate la 7-10 zile după care se va face câte un tratament de întreţinere la 3-4 săptămâni.

Rezultatele tratamentului anti-aging ACCELAFUZE
Terapia determină regenerarea şi întinerirea tegumentului ducând la o piele mai uniformă, mai catifelată, mai luminoasă şi mai hidratată.
Procedura durează aproximativ 30 de minute şi depinde de zona care urmează a fi tratată şi starea tegumentului.
Se observă îmbunătăţirea texturii pielii imediat după prima terapie iar rezultatele pe termen lung ale mai multor tratamente sunt excepţionale.
De asemenea intervenţia nu necesită anestezie, este lipsită de durere şi disconfort, creşte rezistenţa tegumentului la efectele îmbătrânirii şi se efectuează fără produşi chimici.
Perioada de recuperare după tratament este în rare cazuri de maximum 1 oră (uşoară înroşire a pielii) lăsând pacientul să se întoarcă imediat la activităţile zilnice.
Terapia poate fi folosită în combinaţie cu alte proceduri estetice: tratamentul cu laser sau lumină intens pulsată, injectare de botox sau acid hialuronic iar aplicarea produselor cosmetice şi dermatocosmetice între şedinţe creşte efectul cosmetic al acestora.
În concluzie această terapie anti-aging oferă un grad mare de satisfacţie pacientelor rezolvând unele din problemele dificile şi trenante ale pielii care nu pot fi rezolvate prin tratamentele clasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code